Közlemény Koronavírus

2021. március 05., 16:34
 
UPDATE: 2021. 03. 26
 
❗❗Kedves Diákjaink és Ügyfeleink!❗❗
Az újonnan kihirdetett járványügyi, védelmi intézkedések értelmében nyelviskolánk továbbra is zárva tart. A nyelvórák igény szerint online formában zajlanak, személyes ügyfélfogadás nincs! Telefonon,e-mailen rendelkezésre állunk!
Tel: 94/342-510; 30/216-3152 Email: info@zenitlingua.t-online.hu
A mielőbbi viszontlátás reményében kívánunk kitartást és napsütéses tavaszt mindenkinek!
 
UPDATE: 2021. 03. 20
 
❗❗Kedves Diákjaink és Ügyfeleink!❗❗
Az újonnan kihirdetett járványügyi, védelmi intézkedések értelmében nyelviskolánk további 1 hétre, március 28-ig zárva tart. A nyelvórák igény szerint online formában folytatódnak, személyes ügyfélfogadás nem lesz! Telefonon,e-mailen rendelkezésre állunk!
Tel: 94/342-510; 30/216-3152 Email: info@zenitlingua.t-online.hu
A mielőbbi viszontlátás reményében kívánunk kitartást és napsütéses tavaszt mindenkinek!

 

UPDATE: 2021. 03. 05

 
❗❗Kedves Diákjaink és Ügyfeleink!❗❗
Az újonnan kihirdetett járványügyi, védelmi intézkedések értelmében nyelviskolánk 2 hétre, március 8-tól 21-ig bezárja kapuit. A nyelvórák igény szerint online formában folytatódnak, személyes ügyfélfogadás nem lesz! Telefonon,e-mailen rendelkezésre állunk!
Tel: 94/342-510; 30/216-3152 Email: info@zenitlingua.t-online.hu
A mielőbbi viszontlátás reményében kívánunk kitartást és napsütéses tavaszt mindenkinek!

 

UPDATE: 2020.11.11

A koronavírusjárvány terjedésének fékezése érdekében iskolánkban kötelező a maszkhasználat minden dolgozó és tanuló, látogató, vizsgázó számára.

UPDATE: 06.01

NYITVA VAGYUNK, személyes kontaktórák tartására ismét van lehetőség iskolánkban.

UPDATE: 03.16

Kedves Diákjaink és Mindenki!
A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében, munkatársaink, családjaink, diákjaink és látogatóink védelmére, a mai naptól a személyes kontaktórákat és ügyfélfogadást átmenetileg felfüggesztjük.
Hisszük, hogy most ezzel tehetünk a legtöbbet, ha minél többen otthon maradunk!
Telefonon, e-mailen elérhetőek vagyunk továbbra is! https://zenitnyelviskola.hu/hu/elerhetosegek/
Online távoktatási lehetőségekért kattints ide!
Köszönjük a megértést, és vigyázzatok Magatokra!
#maradjotthon #stayhome

 

 

 

KÖZLEMÉNY

 

A koronavírus által kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk látogatóinkat a következőkről informálni, illetve a következő lépésekkel, kérésekkel szeretnénk lehetőség szerint gátat szabni a vírus terjedésének:

 

  • A hatósági szabályok betartásával iskolánk mindaddig nyitva tart, amíg erre lehetősége van. Ügyfélszolgálatunk nyitva tart, de tanfolyami vagy nyelvvizsgát érintő ügyintézéshez, a minél kevesebb személyes kapcsolat elve mentén, kérjük részesítsék előnyben az ONLINE vagy TELEFONOS kapcsolattartást.

 

  • Jelenleg mind egyéni, mind kiscsoportos oktatásaink zavartalanul zajlanak, a tantermek alkalmasak a megfelelő távolság (min.1,5m) betartására. Kérjük a tanfolyami résztvevőket és az oktatókat, a távolság betartására fokozottan ügyeljenek!

 

  • Iskolánkban még fokozottabb figyelmet fordítunk a takarításra és a fertőtlenítésre, ugyanakkor iskolánk látogatóit is szeretnénk megkérni, hogy használják a fertőtlenítésre szolgáló eszközöket és ügyeljenek az alapos kézmosásra. Mosdóinkban fertőtlenítő adalékkal ellátott folyékony szappan található, kérjük, minden esetben használják!

 

  • A tantermeket órák után és szünetekben alaposan szellőztessék ki!

 

  • Kérünk minden iskolánkban tanuló, tevékenykedő, termet bérlő személyt, hogy CSAK AKKOR jöjjön oktatásra, ha nem köhög, nem lázas, nincs torokfájása, illetve, ha biztos benne, hogy nem kerülhetett kapcsolatba fertőzött személlyel, megelőzve illetve csökkentve ezáltal annak lehetőségét, hogy másokat is megfertőzzön.

 

  • Amennyiben a közelmúltban külföldön tartózkodott, (különös tekintettel Olaszország, Kína, Dél-Korea, Irán) kérjük a hazatértét követő 2 hétig ne jöjjön oktatásra. Értesítsen minket és egyeztetjük a kieső órák pótlásának lehetőségét.

 

További kormányzati járványügyi intézkedések bevezetése esetén, amennyiben azok iskolánk tevékenységét, mindennapi életét befolyásolják, azonnal tájékoztatjuk látogatóinkat.

 

.

Figyeljünk magunkra, figyeljünk egymásra!

Köszönjük a megértést és a segítőkészséget!

 

Zenit Nyelviskola Vezetősége

 


« Vissza az előző oldalra!


ZENIT Nyelviskola - Magyar