ÚJRA indul a Diplomamentés!!

2018. december 03., 11:34
Ha csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomádhoz...

Államilag támogatott, INGYENES tanfolyamok indulnak a Diplomamentő Program II. keretében!

2018.12.03

Friss hír: Eljött a nagy nap végre!! Elindulhatnak az első Diplomamentő képzések! Szerződést kötöttünk az első 20 résztvevővel, akik a héten meg is kezdik tanulmányaikat.

Továbbra is zajlik további pályázók pályázatainak elbírálása, köszönjük a türelmet az OFA Nkft. nevében!

2018. 09.24

Friss hír: A benyújtott pályázatok hiánypótoltatása megkezdődött, figyeljétek e-mailfiókotokat, mert a hiánypótlásra csak 5 nap áll rendelkezésre!

 

2018.09.05.

Friss hír: A pályázatok benyújtásának határideje lejárt, jelenleg a beérkezett pályázatok elbírálása zajlik.

Friss tájékoztatás az OFA oldaláról 09.04 "Tájékoztatjuk Önöket, hogy a „Diplomamentő II.” program pályázati felületét a rendelkezésre álló forrásra tekintettel a mai napon 24.00 órakor lezárjuk. Az ebben az időpontban folyamatban levő pályázatok benyújtására, véglegesítésére lehetőséget biztosítunk, azonban újabb pályázatok benyújtását, indítását már nem tudjuk fogadni."

Friss: 2018.09.04

Megnyílt a Diplomamentő II. program pályázati felülete, viszont a nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázatok beadása hosszabb ideig tarthat a túlterheltség miatt!

Ne adjátok fel, még van esély bekerülni!

A pályázatok benyújtására a nap 24 órájában van lehetőség!  

Kedves Diplomamentő Program iránt érdeklődők!
Aug.24-én felkerült az egyéneknek szóló Pályázati Felhívás a www.ofa.hu oldalra.
Kérünk mindenkit, hogy ALAPOSAN olvassa el a kiírást!
A Pályázati Felhívás alapján ugyanis a pályázat benyújtásához az első és legfontosabb lépés a SZINTFELMÉRŐ TESZT megírása, mert ez határozza meg a tanfolyam óraszámát, költségét, stb. Enélkül (Egyéni ajánlattételi adatlap) nem tudjátok benyújtani a pályázatot szept.3-ától.
Ne feledd, a pályázatok elbírálása beérkezési sorrendben történik!!! Amennyiben részt vennél a Diplomamentő Programban, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot, mert a gördülékeny ügyintézéshez előzetes időpontegyeztetést javaslunk!

 

 

Pályázat benyújtása: szept.3. 14:00 órától lehetséges.


« Vissza az előző oldalra!


ZENIT Nyelviskola - Magyar